(FOTO) Cene bencina so se dvignile: Maša Merc na bencinski postaji oblečena v razvratno zajčico

D.Ži
03.12.2019 14:28

Naša nekdanja mis je decembra očitno malce navihana.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Liter 95-oktanskega bencina se je na bencinskih servisih zunaj omrežja avtocest in hitrih cest v noči na 3. december podražil za 0,8 centa na 1,301 evra. Da so se cene dvignile, niti ni tako zelo presenetljivo, glede na vse, kar se v nočnih urah očitno dogaja na Petrolovih bencinskih servisih. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B5m7goVF6H0/?utm_source=ig_web_copy_link{/instagram}
Maša Merc, še vedno sila atraktivna nekdanja mis Slovenije 2000, je očitno začutila željo po erotičnem poziranju. Zakaj je izbrala bencinski servis, ne vemo, je pa na Instagram poslala zelo žgečkljivo fotografijo, na kateri se zdi, da je oblečena le v kratek črn plašč z zlatimi gumbi. Njena stegna objemajo zapeljive črne najlonske nogavice z debelim črnim robom, na glavi pa ima Maša črna zajčja ušesa v slogu Ariane Grande in kos tančice. V roki drži tanko cigareto. Verjamemo, da je čedna Mariborčanka skrbno prebrala pravila, ki veljajo na bencinskem servisi, v katerih piše, da je kajenje tam prepovedano, in pozirala le z ugasnjeno cigareto. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta