(FOTO) 8 kilogramov težja Kim Kardashian je prišla na rdečo preprogo in bila videti ...

D.Ži
12.11.2019 10:22

Da ji v zadnjih mesecih ni uspelo slediti strogemu prehranskemu načrtu in telovaditi, se je pred dnevi javno pokesala starleta, ki je sicer videti odlično.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
EPA

Kim Kardashian se je s svojimi sestrami pojavila na podelitvi nagrad People's Choice v Los Angelesu in, kot je to že v navadi, ukradla večino pozornosti. Vsaj kar se fotografov tiče, ki so ta večer res imeli kaj slikati. Lepa starleta, ki je nedavno razkrila, da se je zredila za osem kilogramov, je z izbiro garderobe dokazala, da se s svojo novo težo ne obremenjuje prav zelo. Izbrala je namreč zelo oprijeto in globoko dekoltirano obleko, v kateri je bila videti odlično.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4t3WFHgycn/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Zapeljivo obleko s kačjim vzorcem so ustvarili v modni hiši Versace. Kim je pred dnevi potarnala, da se ji v zadnjih mesecih ni uspelo držati stroge diete, pa tudi telovadila ni prav veliko, zato je pridobila nekaj teže, kar njene oboževalce prav nič ne moti. "Končno je videti zdravo. Želi si tudi, da bi ljudje razumeli, da se mora tudi ona, čeprav ima kup otroških varušk in pomočnikov, zelo potruditi, če želi ostati v dobri formi," je reviji People povedal neimenovan vir iz starletine bližine.

Reuters
Reuters
Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta