Dolgo varovana skrivnost: Madonna košarkarskemu zvezdniku ponudila milijone, da "bi ji naredil otroka"

A.L.
20.09.2019 16:05

Zvezdnik je ponudbo sprejel.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

V javnost je prišla dolgo varovana skrivnost. Košarkarski zvezdnik Dennis Rodman je priznal, da ga s pevko Madonno druži burna preteklost. V pogovorni oddaji The Breakfast Club je izdal nekaj skrivnosti o romanci z glasbenico iz leta 1993. Rodman je spregovoril o tem, da naj bi mu pevka ponudila veliko vsoto denarja v zameno za nosečnost.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2XgCQahoUa/{/instagram}
Po besedah športnika je v telefonskem klicu zvezdnica razkrila, da ima ravnokar ovulacijo. "Nisem mogel verjeti, kaj sem slišal. Vprašala me je, ali bi jo oplodil za 18 milijonov evrov. Denar bi dobil šele, ko bi se otrok rodil," je športnik povedal v studijskem intervjuju.V tistem času se je s prijatelji zabaval v Las Vegasu, pop zvezdnica pa mu je celo ponudila zasebno letalo, da bi lahko pravočasno prispel do nje. Rodman je priznal, da je ponudbo sprejel, kasneje pa se je vrnil v igralnico.
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2FmTcWBSnZ/{/instagram}
Košarkarski zvezdnik je v intervjuju dodal, da je Madonnina hči Lourdes Leon morda rojena zaradi podobnega dogovora s trenerjem Carlosom Leonom. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2PjaG-gQbl/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/B2KvbSkg4eW/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta