Dokončno je počilo: Ločujeta se Kim Kardashian in Kanye West

D.Ži
06.01.2021 11:00
Ona naj bi ga bila že davno sita, on pa ne prenese življenja, ki je pravzaprav resničnostni šov.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Januar je, a očitno je že pred nami ločitev leta. Več virov je za Page Six potrdilo, da se ločuje eden najbolj znanih estradnih parov na svetu, Kim Kardashian in reper Kanye West. "Kim je že najela odvetnico. Čeprav želi vse skupaj čim dlje držati stran od oči javnosti, lahko opazimo marsikaj," je za portal povedal neimenovani vir iz njune bližine. "Že dolgo na Kimini roki nismo videli poročnega prstana, Kanye pa je praznike preživel ločeno od družine. Kim ga je prosila, da bi nekaj časa živela ločeno. Tako bi oba imela čas za razmislek o vsem, a vedela je, da je že vsega sita," je dodal.

Reuters

Starleta in zvezdnica družinskega resničnostnega šova naj bi se v zadnjih mesecih tudi opazno zresnila. "Končno je odrasla in dojela, kaj si želi od življenja. Resno se je lotila ideje, da bi postala pravnica in zagnala kampanjo za reformo zaporniškega sistema. Medtem ko Kanye naokoli govori popolno sranje," pravi vir. Drugi vir pa trdi, da naj bi razlog za ločitev bil ta, da Kanye ni več mogel prenesti življenja, ki je en sam resničnostni šov.


 
Profimedia

"Sit je vsega. Že prej sta govorila o ločitvi, a tokrat gre zares. Poiskala sta tudi strokovno pomoč, a ta pri njiju ni delovala. Nista se še odločila, kako si bosta delila premoženje, denar in skrbništvo nad otroki," pravi vir. Zvezdnika sta se poročila leta 2014, pred tem pa je ona bila na kratko poročena s košarkarjem Krisom Humphriesom. Kanye in Kim imata štiri otroke. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta