Šport

(VIDEO) Glasujte za najlepši gol jeseni v 1. ligi MNZ Maribor

M.D.
25.01.2023
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mnz Maribor

Do srede, 1. februarja, lahko na spletni strani MNZ Maribor glasujete za najlepši gol med 8. in 14. krogom jesenskega dela 1. lige MNZ Maribor, kar je četrti rang nogometnih tekmovanj pri nas. V prvem delu glasovanja (goli med 1. in 7. krogom) je preboj v finalni izbor uspel Blažu Dobaju (Malečnik) za gol proti ekipi Roho z roba kazenskega prostora, prejel je 49 odstotkov vseh glasov.

V drugi polovici jesenskega dela sezone so najlepše gole dosegli Kan Kovač (Korotan Prevalje), Daniil Biriukov (Tabor), Dejan Belna, Darko Brunček, Adrijan Jager (vsi Jurovski Dol) in Matic Bračič (Malečnik). Večer in podjetje Lopis, ki je specialist na področju široke palete izobraževanj, bosta sodelujočim v glasovanju in zmagovalcem izbora za naj gol podarila nagrado.

Po koncu glasovanja za naj gol med 8. in 14. krogom bo sledilo finalno glasovanje Naj gol jeseni 2022, v katerem bodo sodelujoči lahko izbirali med dvema goloma, ki sta v prvih dveh delih glasovanja prejela največ glasov.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?