Prestopna saga le dobila epilog: Elšnik se seli v Beograd

ŠR
29.07.2024 17:16

Timi Max Elšnik je podpisal štiriletno pogodbo s Crveno zvezdo

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Timi Max Elšnik je le dočakal prestop v tujino.
Andrej Petelinšek

Prestopna saga Timija Maxa Elšnika je le dobila zaključek. Vezist, ki je v kvalifikacijah in na Euru 2024 postal nepogrešljiv del slovenske nogometne reprezentance, zapušča Olimpijo in se seli v Beograd. Iz Crvene zvezde so sporočili, da je Elšnik s klubom podpisal štiriletno pogodbo, na dresu pa bo nosil številko 21.

"Res sem zadovoljen, da se je po nekaj dneh vse zaključilo v Beogradu. Za mano je dolgo poletje, po evropskem prvenstvu in sagi okoli prestopa je končno vse zaključeno in lahko se priključim ekipi," je v predstavitvi za novega delodajalca povedal Timi Max Elšnik.

"Timi Max Elšnik je po Svitu Sešlarju zdaj drugi igralec, ki je zapustil klub in v slovenskem merilu dosegel finančni preskok tako z lastnega kot klubskega vidika. Veseli nas, da bo kmalu slišal himno lige prvakov v svojem novem klubu – Crveni zvezdi. To so zagotovo sanje vsakega nogometaša. Olimpija je bila njegova odskočna deska in dano priložnost je uspešno izkoristil," se je odzval predsednik Olimpije Adam Delius, ki je še dober teden nazaj zatrjeval, da zmaji vezista iz Zlatoličja ne bodo prodali, saj nanj resno računajo v boju za jesen v konferenčni ligi. No, Nemec si je še enkrat premislil, Elšnik pa je le dočakal odmeven prestop.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta