Mura in Nafta remizirali

STA
28.09.2024 17:41

V Lendavi so se nogometaši razšli brez zadetkov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nataša Juhnov

Prvi medsebojni obračun v sezoni so dobili Sobočani, drugi pa se je končal brez zadetkov. Nekaj boljši vtis je pustila Nafta, ki je bila boljša v posesti žoge in številu strelov, med drugim je zadela tudi vratnico. A na koncu sta se ekipi razšli z delitvijo plena. Mura je zdaj pri 17 točkah, za vodilno Olimpijo zaostaja za pet točk, Nafta je pri sedmih.

Lendavčani in Sobočani so v prvem delu pred lepim številom gledalcev le poredko prihajali do priložnosti, oboji so imeli po dve omembe vredni.

Mura je poskusila v 21. in 36. minuti prek Sandija Nuhanovića, ki je dobro meril od daleč, a je bil Žan Mauricio na mestu, in Stevena Junčaja, ki je meril točno v vratarja.

Nafta pa je prvič resneje zagrozila v 29. minuti, ko je malce previsoko s prostega strela sprožil Zsombor Kalnoki-Kis, drugič pa ob koncu polčasa, ko je od daleč streljal Amadej Marinič, izkazal pa se je Florijan Raduha.

V drugem polčasu je najprej iz ugodnega položaja Dominik Csoka meril precej nenatančno, bližje zadetku pa je bil Marinič v 67. minuti, ko je z nizkim strelom od daleč zadel vratnico.

Nafta je imela v tem obdobju žogo precej več v posesti, v 83. minuti tudi zadel prek Roka Pirtovška, a je bil v prepovedanem položaju, tako da je ostalo pri 0:0.

Tako je bilo tudi po poskusu Matica Maruška, ki je v 88. minuti žogo poslal čez gol, podobno je v sodniškem dodatku naredil tudi Borna Proleta.

Nafta bo v 11. krogu v petek gostovala pri Radomljah, Mura pa bo dan pozneje gostila Domžale.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta