(FOTO) Tragedija v družini ene najboljših slalomistk zadnjega desetletja, umrl je njen 34-letni brat

A.L.
25.02.2024 16:42

34-letni Kevin Holdener je umrl potem ko je zbolel za rakom, tik pred smrtjo pa se je kar v bolnišnici poročil s svojo partnerko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Kot je na Instagramu objavila družina Holdener, se je dogodka udeležilo približno 30 družinskih članov in prijateljev, med njimi je bila tudi Wendy.
Andrej Petelinšek

Dobitnica enajstih medalj z velikih tekmovanj in ena najboljših slalomistk minulega desetletja Wendy Holdener preživlja najtežje obdobje v svojem življenju. Mnogo prehitro se je namreč morala posloviti od svojega brata, s katerim sta bila tesno povezana.

34-letni Kevin Holdener je umrl potem ko je zbolel za rakom, tik pred smrtjo pa se je kar v bolnišnici poročil s svojo partnerko. Kot je na Instagramu objavila družina Holdener, se je dogodka udeležilo približno 30 družinskih članov in prijateljev, med njimi je bila tudi Wendy.

Ob tragični novici je družina pokojnega Kevina na Instagramu zapisala: "Z bolečino v srcu in veliko žalostjo smo se poslovili od našega dragega borca. Razsvetljeval si naša življenja in prehitro si odšel od nas. Živel si polno življenje in vedno sledil svojim načrtom. V zadnjem dejanju si se poročil s svojo zaročenko. Srečnega, kot si na teh čudovitih fotografijah, te bomo ohranili v naših srcih."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta