Zvečer nevihte, ki bodo do jutra ponehale, že kmalu se obeta ohladitev: Prihodnji teden čez dan le še okoli 20 °C

A.L.
05.09.2024 16:25

V petek bo spremenljivo oblačno z občasno povečano oblačnostjo, nastajale bodo posamezne plohe in kakšna nevihta.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Andrej Petelinšek

Zvečer so padavine z nevihtami prehodno zajele večji del Slovenije, do jutra pa bodo povečini ponehale. Tudi burja na Primorskem bo ponehala. Proti jutru se bo prehodno delno razjasnilo. Najnižje jutranje temperature bodo od 12 do 17 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Zvečer lahko predvsem v bližini morja še nastanejo močnejše nevihte, ki jih bo spremljal okrepljen veter in krajevni nalivi. Na Primorskem je velika požarna ogroženost naravnega okolja.

V petek bo spremenljivo oblačno z občasno povečano oblačnostjo, nastajale bodo posamezne plohe in kakšna nevihta. Najvišje dnevne temperature bodo od 21 do 27 stopinj Celzija.

V ponedeljek bo oblačno in deževno

V soboto bo precej jasno. Zjutraj bo po nižinah marsikje megla ali nizka oblačnost. V nedeljo bo na vzhodu sprva še dokaj sončno, drugod pa bo oblačnost naraščala. Popoldne se bodo v zahodnih krajih pričele pojavljati padavine z nevihtami, ki se bodo popoldne pričele širiti proti vzhodu.

V ponedeljek bo oblačno in deževno, pojavljale se bodo tudi nevihte. V torek bo verjetno prehodno nekaj več sonca, a s popoldanskimi krajevnimi plohami. Od srede do sobote kaže na precej oblačno vreme s pogostimi padavinami, še nekoliko bolj se bo ohladilo. Najvišje dnevne temperature bodo v ponedeljek, torek in sredo še od 20 do 25 v torek morda 27, v drugi polovici tedna pa okoli 20 °C, napovedujejo na Arso.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta