Vnovična menjava na ministrstvu za izobraževanje: Novi direktor prihaja s Slavinčeve fakultete

Urška Mlinarič Urška Mlinarič
04.03.2021 14:20
Le dva tedna po tem, ko je bil imenovan za vršilca dolžnosti, se je moral s tega položaja že posloviti Tomaž Belinger. Nov direktor s Slavinčeve fakultete.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Mitja Slavinec že kadruje na ministrstvu za izobraževanje.
Robert Balen

Le dva tedna po kadrovski rošadi na ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport, po kateri se je moral z mesta direktorja direktorata za investicije posloviti Iztok Žigon, je prišlo na tem direktoratu do nove menjave. Vlada je razrešila Tomaža Belingerja, ki je sicer kot vršilec dolžnosti za največ pol leta zamenjal Žigona, in na njegovo mesto imenovala Borisa Munišiča. Slednji je tajnik mariborske fakultete za naravoslovje in matematiko, katere dekan je bil do imenovanja za državnega sekretarja na ministrstvu za izobraževanje Mitja Slavinec.

Munišič, ki smo ga poklicali, tega, ali ga je na mesto direktorja povabil Slavinec, ni želel komentirati, je pa zatrdil, da ni ne član SMC ne katere koli druge stranke.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta