Slovensko zdravilišče v primeru koriščenja turističnih bonov počitniški paket ponuja po bistveno višji ceni

A.L.
27.05.2020 19:16

Da gre za ponudbo Bioterm pri Ljutomeru, so za oddajo Planet 18 potrdili tudi v vodstvu turističnega kompleksa.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Fotografija je simbolična.
Profimedia

Turistični boni, ki jih bodo z namenom pomoči turistični panogi prejeli vsi prebivalci Slovenije, bodo prenosljivi med družinskimi člani, so danes sklenili člani odbora DZ za delo. Koristiti jih bo mogoče do konca leta, izplačilo v denarju pa ne bo mogoče. Predloge opozicije, naj bo država bolj radodarna, je odbor zavrnil. Siol poroča, da četudi turistični boni pri nas še niso zaživeli, eno od slovenskih zdravilišč strankam že ponuja paket, ki v primeru, da koristite turistične bone, stane bistveno več, kot če jih ne. 
Gre za ponudbo Bioterm Mala Nedelja, piše Siol. Iz njihove ponudbe izhaja, da je cena 10-dnevnega oddiha za štiričlansko družino ob unovčenju turističnih bonov precej dražja. Paket Poletje FM, ki ga ponujajo v omenjenih termah in v katerem so vključeni 10-dnevna nočitev s polpenzionom, neomejeno kopanje v bazenih termalnega parka dnevno od 8. do 21. ure, na dan prihoda in na dan odhoda možnost kopanja ves dan brez plačila, kopalni plašč v času bivanja, neomejen vstop v svet savn in fitnes ter parkirno mesto tik ob hotelu oziroma parkirno mesto v garaži z doplačilom 3,50 evra na dan, brez unovčenja turističnega bona znaša 570 evrov na osebo, piše Siol. "Otroka, stara štiri in osem let, imata v tej ponudbi vštet stoodstotni popust. Za družinski paket bi tako odšteli 1.140 evrov brez takse, če plačate z gotovino."

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta