Prihodnost mobilne produktivnosti s prenosnim računalnikom MateBook X Pro

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
13.08.2020 12:01

Huawei je pred kratkim predstavil najnovejši model tankega prenosnika MateBook X Pro z naprednimi Intelovimi procesorji desete generacije, osupljivim oblikovanjem in nenadkriljivim zaslonom. Na voljo pa je tudi rešitev Huawei Share za sodelovanje med napravami

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Huawei MateBook X Pro 
Huawei

Sodobni življenjski slog briše mejo med poslovnim in zasebnim, vse bolj se namreč naslanjamo na digitalne oblike dela, na nestanoviten delovni čas in na vrsto naprav, ki nam pri tem pomagajo. Sodelovanje med njimi je bistveno za gladko delovanje in izboljšanje učinkovitosti, zato je Huawei rešitev Huawei Share »vgradil« tudi v svoje prenosne računalnike.

Huawei je kot pionir na področju inovacij za prenosne računalnike zavezan k razvoju vsestranskih in interaktivnih izkušenj rabe. Prenosni računalnik MateBook X Pro uporablja porazdeljeno tehnologijo Huaweia, s katero ruši mejo med sistemoma Android in Windows ter nudi sodelovanje med njima na sistemski ravni. Po njeni zaslugi prenosni računalnik in pametni telefon delujeta kot enovita izredno zmogljiva naprava.

Huawei MateBook X Pro 
Huawei
Huawei MateBook X Pro 
Huawei
Huawei MateBook X Pro
Huawei

Običajni prenosni računalniki ne nudijo dovolj, da bi lahko zadostili čisto vsem potrebam sodobnih uporabnikov. Huawei Share pa jim zagotavlja celovito in predvsem učinkovito rešitev za mobilno poslovanje v času, ko povpraševanje po sodelovanju med napravami nikoli ni bilo večje.

 
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.