Preverite, kateri članek je bil v rekordnem maju najbolj bran na Večerovi spletni strani

DR
07.06.2019 12:11

Pred dnevi smo vas že obvestili, da je bil maj za Večer na spletu rekorden. Večerov portal je namreč v prejšnjem mesecu zabeležil nov rekord - presegel je mejo 360.000 edinstvenih uporabnikov, kar pomeni, da je toliko različnih spletnih odjemalcev obiskalo našo stran, kar predstavlja 26,2-odstotno rast glede na mesec poprej.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen
Novinarka Klara Širovnik na terenu ...
Robert Balen

No, in sedaj še podatek, kateri članek vas je maja najbolj navdušil. Največ vas je prebralo reportažo z naslovom "Če se boš umila, lahko prideš z mano in plačal ti bom 20 evrov" novinarke Klare Širovnik, ki se je za tri tedne preobrazila v prodajalko časopisa Kralji ulice. "Za prvega so odpadniki, drugemu se smilijo, tretji pravi, da se kot paraziti zažirajo v državno blagajno. Kako je biti oni? Namesto krila sem oblekla kavbojke, namesto bluze pulover. Časopis sem na ljubljanskih ulicah prodajala tri tedne. S preobleko sem se od običajnih Ljubljančanov oddaljila, kot da bi me zajela morska bibavica,“ je svojo odmevno reportažo začela Klara Širovnik. Reportažo najdete na tem naslovu.
Na drugo mesto se je uvrstil članek Denisa Živčeca, ki je letošnjo Evrovizijo spremljal v Tel Avivu. Najbolj vas je zanimalo njegovo "video pomembno sporočilo", ko sta Zala in Gašper tik pred finalom sklicala novinarje. 
Večerovo uredništvo se vsem bralkam in bralcem ter vsakemu posebej zahvaljuje za zaupanje, ob tem pa obljubljamo, da se bomo še naprej trudili, da vam ponudimo kakovostne in zanimive vsebine. Ostanite z nami!

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta