Napad na županjo: Kdo jo je po prepiru z nekdanjim šefom Pošte Slovenije izrinil s ceste?

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Županja Poljčan Petra Vrhovnik je policiji prijavila, da jo je minuli četrtek neznani voznik osebnega avtomobila v bližini bivališča izrinil s ceste. 
Županja Poljčan Petra Vrhovnik je policiji prijavila, da jo je minuli četrtek neznani voznik osebnega avtomobila v bližini bivališča izrinil s ceste. 
Osebni arhiv
V nadaljevanju preberite: 

Minuli četrtek, 26. septembra, se je Petra Vrhovnik, županja Poljčan, v poznih večernih urah odpravila na sprehod s psom po cesti v bližini svojega bivališča. Naenkrat je opazila luči. Proti njej se je vozil avtomobil, zato se je umaknila ob rob ceste. Toda voznik je avtomobil z nezmanjšano hitrostjo preusmeril proti njej. Ko se mu je komaj umaknila, je voznik odpeljal naprej. 

Sum fizičnega napada pa ni edini nenavadni dogodek, povezan z županjo, ki ga preiskujejo kriminalisti. In kaj ima z vsem skupaj Tomaž Kokot, nekdanji šef Pošte Slovenije in vpliven igralec v lokalni politiki?  
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta