Ljubljanski Kolosej zaprt, Boscarol napoveduje Odisejo

Va, STA
14.03.2023 10:38
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ivo Boscarol je podjetje v stečaju lani kupil na javni dražbi. 
Robert Balen

Da bi ga lahko preuredili, se kinokompleks Kolosej v BTC-ju v Ljubljani 16. marca zapira, je sporočil primorski podjetnik Ivo Boscarol, ki je Kolosej kupil na javni dražbi lanskega septembra. 

Ivo Boscarol
Boris Vugrinec

 No, na spletni strani so v Koloseju objavili, da so zaprti z današnjim dnem. Zahvalili so se publiki za minulih 22 let zvestobe in jih kmalu pričakujejo v Kinu Komuna.   

Kompleks Kolosej je zdaj pravnomočno prodan in v stečajnem postopku predan podjetju Boscarol, d. o. o. Po sanaciji in preureditvi se bo predvidoma jeseni vrnil pod novim imenom Odiseja, takrat bo tudi poživljen z dodatnimi  zanimivimi vsebinami, je sporočil Ivo Boscarol.

Kolosej je bil naprodaj iz stečaja podjetja Kolosej kinematografi, ki ga je lastniško obvladoval Sergej Racman.

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 1,49 €
Želim dostop

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta

Spletni portali družbe Večer mediji d.o.o. (vecer.com in podstrani) uporabljajo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Ali soglašate z namestitvijo piškotkov na omenjenih straneh?