(FOTO) Nekdanji poslanec Branko Simonovič išče načine, kako legalno bivati v kmetijski shrambi

Alenka Penjak
26.06.2024 11:42
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Leta 2014 je bila shramba za kmetijsko orodje in pridelke Branka Simonoviča videti takšna in nekdanji poslanec zatrjuje, da se do danes ni spremenila.
Leta 2014 je bila shramba za kmetijsko orodje in pridelke Branka Simonoviča videti takšna in nekdanji poslanec zatrjuje, da se do danes ni spremenila.
Nataša Hlaj
Osnutek koprskega občinskega prostorskega načrta, ki je trenutno v drugi javni obravnavi, pobudam ljudi, ki bi radi kmetijska zemljišča spremenili v stavbna, ni naklonjen. Med njimi je tudi nekdanji poslanec Branko Simonovič. Bo moral rušiti?

Ko je shrambo, ki jo Simonovič še vedno želi legalizirati kot objekt daljšega obstoja, kar bi mu prineslo tudi uporabno dovoljenje in pravico, da v njej tudi legalno biva, pred dnevi nameraval znova ovekovečiti naš fotograf, ga je Simonovič odgnal in poklical policijo. Zatem pa nas je obiskal v uredništvu in pojasnjeval, da želi zgolj zaščititi svojo družino. Ob tem pravi : "Zakaj se ne bi smel spočiti ali prespati, ko delam med oljkami ali škropim trte?"
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta