(FOTO in VIDEO) Nova luksuzna soseska v ljubljanski Šiški: Za najmanjša stanovanja od 207.000 evrov naprej

STA, A.L.
30.01.2020 13:50

V Šiški v Ljubljani bo v manj kot dveh letih zgrajena stanovanjsko-poslovna soseska Bellevue Living. Vključevala bo dva 16-nadstropna stolpa z več kot 70 stanovanji, od manjših do penthousov, 275 parkirnih mest v podzemnih etažah, zeleni vrt z otroškim igriščem na strehi in trgovine, so danes na predstavitvi povedali sodelujoči pri projektu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Kot je pojasnil direktor Bellevue Livinga Jascha Popovic, bodo pri projektu upoštevani najvišji standardi, na lokaciji tik ob parku Tivoli nameravajo povezati sodobni življenjski stil, naravo in urbanizem.
Najmanjša stanovanja z eno spalnico v skupini Start bodo merila do 50 kvadratnih metrov, pri čemer bodo začetne cene postavljene pri okoli 207.000 evrih. V skupini Life bodo na voljo 2,5- in trisobna stanovanja, za katera bo treba odšteti od okoli 244.000 evrov naprej, cene štirisobnih stanovanj v skupini Family pa se bodo začele pri okoli 386.000 evrih, sta nadaljevala prodajna svetovalca pri projektu Špela Miklavčič in Yurii Miklavsh.

Inštitut Za Arhitekturo In Urbanizem Genius Loci
Inštitut Za Arhitekturo In Urbanizem Genius Loci
Inštitut Za Arhitekturo In Urbanizem Genius Loci
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta