Slovenski avto leta 2020 je renault clio

Vinko Kernc Vinko Kernc
11.01.2020 23:32
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Renault clio: prepričljivi zmagovalec na SAL in nesporni ljubitelj slovenskih kupcev.
Vinko Kernc

S sobotnim finalom za Slovenski avto leta 2020 se je končal letošnji izbor za najboljšega med tistimi avtomobili, ki so na slovenski trg kot novi modeli prišli v preteklem letu. V nič kaj razburljivem finalu je postal zmagovalec s skoraj vsemi možnimi točkami tudi na pol naš renault clio. Zbral je kar 58 od 60 možnih točk in s tem potrdil priljubljenost tega modela na našem trgu. Zelo tesno pa je bilo na naslednjih treh mestih: opel corsa (30 glasov), mazda CX-30 (29) in škoda kamiq (27).
Še preden pa je postalo znano, kateri avtomobil bo domov odnesel lovoriko, so bile podeljene obljubljene nagrade, ki jih je med vsemi poslanimi glasovi pri vseh sodelujočih medijih določil žreb. Prvo nagrado (kartica Petrol z dobroimetjem 1.500 evrov) je prejel Andraž Blaznik iz Zagorja ob Savi, drugo nagrado (tedenski najem avtodoma Adria) je dobil Štefan Harkai iz Puconcev, tretjo nagrado (baterijski sesalnik Kärcher) pa Aleš Orel iz Radovljice. Čestitamo!

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta