"Žal mi je, da sem to naredil. Nisem videl drugega izhoda," pravi Kajfež

Tina Recek Tina Recek
23.03.2018 17:48

Umor namesto dogovora: Bojan Kajfež je, namesto da bi se dogovoril z upnikom, segel po pištoli in streljal v dolžnico.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Bojan Kajfež se zagovarja zaradi umora najemnice lokala Petre Kramberger. 
Robert Balen

"Žal mi je, da sem to naredil. Nisem videl drugega izhoda," je  danes v dopolnitvi zagovora dejal 59-letni Bojan Kajfež, obtožen umora 38-letne Ljubljančanke Petre Kramberger. Ob tem je dodal, da usodnega dne denar sploh ni bil pomemben, ampak se mu je stemnilo pred očmi, ko mu je žrtev rekla: "Bojan, glej, tam sedijo štirje ljudje. Tebi ne bo nihče nič naredil, bodo pa dobili tvojo partnerico."
Tožilstvo Kajfežu očita, da je 17. aprila lani na terasi šišenskega lokala Pržanček v prisotnosti več ljudi s pištolo izstrelil osem nabojev v najemnico lokala Petro Kramberger. V lokalu je bilo še sedem ljudi, v neposredni bližini pa štirje otroci (dva stara komaj pet let), zato je Kajfež poleg umora obtožen tudi kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti. Po mnenju tožilstva se je Krambergerjevi maščeval, ker ji je posodil 25.000 evrov in mu jih ni vrnila.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta