(VIDEO) Znana voditeljica začela oddajo v solzah, posvetila jo je spominu na prijatelja Kobeja Bryanta

S. B.
29.01.2020 10:33

Ellen DeGeneres je na svoj 62. rojstni dan izgubila prijatelja, v oddaji pa se je spominjala tudi njegovih gostovanj in dragocenega časa, ki sta ga preživela skupaj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Justin Bieber je v šovu Ellen govoril o svoji življenjski zaobljubi. 
Profimedia

Ellen ni mogla ustaviti solz, ki so ji stekle po licih že na samem začetku oddaje. V nedeljo je praznovala 62. rojstni dan, a hkrati je bil to dan smrti njenega dobrega prijatelja, košarkarske legende Kobeja Bryanta. "Današnji dan cenim bolj, kot sem ga včeraj. In jutrišnjega bom bolj kot današnjega. Nikoli ne veš, kdaj je tvoj zadnji dan. Ne praznujmo le takrat, ko imamo rojstni dan. Življenje je kratko, zato praznujmo vsak dan." Ellen DeGeneres je začetek svojega šova posvetila spominu na prijatelja, za katerim te dni žaluje ves svet. Solze so premagale tudi številne njene goste v studiu.
{embed_youtube}https://youtu.be/CV8jNTq3wAI{/embed_youtube}
Nekoliko pozneje se ji je na njenem slavnem fotelju pridružil še en prijatelj, mladenič in glasbena zvezda mlajše generacije, Justin Bieber. Klepetala sta o zanimivi temi. Ellen je zanimalo, kako se je kot 25-letnik, za katerim vzdihujejo dekleta po vsem svetu, tako mlad odločil in prisegel zvestobo 23-letni ženi Hailey. "Bil sem izjemno živčen, ko sem pomislil na poroko, a verjetno me je bolj vznemirjalo ravno to vprašanje: Ali se bom lahko zaobljubil in obljubo držal? Sem sposoben takšne predanosti? Jasno mi je bilo, da gre za resno zaobljubo, ko rečeš znameniti 'v dobrem in slabem'. Potem pa sem si rekel: Veš kaj?! Odločil se boš in sledil. Konec koncev je to tisto, kar sem si vedno želel. Izbral bom točno to žensko."
Občinstvo je bilo nad izjavo pop zvezdnika, ki ima za seboj izjemno razburkano preteklost, navdušeno. Prav tako slavna televizijska voditeljica. 
{embed_youtube}https://youtu.be/-HfyDaFb6ok{/embed_youtube}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta