(VIDEO) Želite prenoviti kopalnico, a za to nimate denarja? Za manj kot 30 evrov lahko naredite popolno prenovo

A.L.
06.03.2024 11:37

Končni rezultat je sledilce navdušil, med njimi mnogi sporočajo, da se bodo česa podobnega lotili tudi sami.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Prenova kopalnice je velik finančni zalogaj, ki si ga marsikdo ne more privoščiti. A obstaja mnogo cenejša rešitev, ki bo poskrbela, da bo vaša kopalnica videti kot nova. Britanka Ali Buckley na svojem TikTok profilu objavlja videoposnetke različnih preobrazb prostorov v hiši in deli nasvete za preureditev doma.

Pred časom je več kot petnajst tisoč sledilcev razveselila z objavo o prenovi kopalnice, ki jo je stala manj kot 30 evrov.

@shemadehome Budget bathroom makeover #bathroommakeover #budgetbathroom #bathroomdecor #bathroomdiy #diybathroom #bathroomfyp ♬ Don't Hate Me - Swing Set Version - Lola Young

"Ko je tvoja kopalnica dolgočasna in nimaš na voljo veliko denarja, narediš to," je zapisala v naslovu videa, ki prikazuje, kako je bila soba videti prej in potem. Ali Buckley je pri prenovi uporabila različni foliji za pohištvo ter sivo in črno barvo za steno. Ploščice je prebarvala z belo barvo, vzorec na sredini pa s črno. V prenovo je vključila tudi omarice, ki jih je z malo domišljije okrasila s pikčastim vzorcem.

Končni rezultat je sledilce navdušil, med njimi ji mnogi sporočajo, da se bodo česa podobnega lotili tudi sami. Prenova ji je, kot pravi, vzela več časa, kot si je predstavljala, a je s končnim rezultatom zadovoljna. Za celotno prenovo kopalnice je porabila slabih 25 evrov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta