(VIDEO) Zaradi vulgarnega nastopa Pussycat Dolls so ogorčeni gledalci BBC zasuli s pritožbami

D.Ži
11.03.2020 11:16

Preveč gole kože in dvoumnih gibov? Leta 2020 nekateri televizijski gledalci očitno še vedno ne prenesejo vsega.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Nedavno vnovično prebujena skupina Pussycat Dolls je konec februarja gostovala v oddaji The One Show na televiziji BBC 1. Ta je medtem prejela 119 pritožb gledalcev, ki se jim je izvedba skladbe React zdela preveč vulgarna.
Pussycat Dolls, v katerih poje tudi Nicole Scherzinger, so 26. februarja predstavile nov singel, njihov nastop na britanski javni televiziji pa je nekatere povsem ogorčil. BBC je morala celo objaviti sporočilo za javnost, v katerem se zagovarja, da je točka bila povsem primerna za večerni televizijski program. 
{embed_youtube}https://youtu.be/O05niQtvSbc{/embed_youtube}
"S skupino smo delali na tem, da bi nastop bil primeren. Pussycat Dolls so znane po svojih gibih in opravah, da bodo nastopile, smo najavili že na začetku oddaje. Nastopile so na koncu oddaje, malo pred 20.00," sporoča BBC. 
{twitter}https://twitter.com/TransponderTV/status/1237341515216834562{/twitter}
"Ocenili smo, da je ta termin primeren in da ne bo v nasprotju z željami večine gledalcev. A cenimo to, da se nekateri gledalci z nami ne strinjajo," dodajajo. Med nastopom se je sicer pripetila tudi tehnična napaka, a je gledalci skoraj niso opazili, saj je večino pozornosti pritegnil izzivalen nastop zasedbe, ki se je lani spet zbrala, letos pa načrtuje turnejo po Veliki Britaniji. Tudi velika vrnitev skupine v šovu The X-Factor je sprožila več kot 400 pritožb. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta