(VIDEO) Za vas, ker ostajate doma. Igrata pevca skupin Alo!Stari in Leonart, pleše Jurij Drevenšek

M.D.
25.03.2020 18:24

Pevca mariborskih glasbenih skupin in mariborskega igralca smo prosili, da za tiste, ki ostajate doma in preprečujete širjenje novega koronavirusa, nekaj posnamejo. #ostanidoma

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sebastjan Lukovnjak, Tine Matjašič in Jurij Drevenšek.
Večer

"Zdaj je idealen čas, da uredim stvari, ki sem jih prelagal zaradi drugih obveznosti. Ni tako hudo. Vsakodnevni sprehod nekje v naravi, stran od ljudi precej pomaga. Sicer nisem takšen človek, ki bi ga motilo bit nekaj dni doma, ampak potem hitro pride trenutek, ko enostavno moraš ven, med ljudi, med prijatelje in familjo. To, da lahko gremo skupaj na pir ali pa se podružimo na vajah, stojimo skupaj na odru, mi manjka. Ampak sej bo, malo še zdržimo, pa bo potem toliko slajše." pravi Tine Matjašič, pevec punk skupine Alo!Stari, ki je za tiste, ki ostajate doma, zaigral akustično priredbo skladbe Star.
{embed_youtube}https://youtu.be/_7kyxkBR-KU{/embed_youtube}
{facebookpost}https://www.facebook.com/alostarimb/posts/519264105448335{/facebookpost}
Pevec skupine Leonart Sebastjan Lukovnjak je v akustični izvedbi zaigral skladbo Danes me ni. "Časi niso rožnati. Pomembno je, da v teh časih ostanemo doma, se povežemo med sabo in si vzamemo čas zase. Leonarti vam poklanjano Danes me ni," je Lukovnjak dejal v pred izvedbo skladbe. "Za vse tiste, ki se boste danes odklopili. Vzemite si čas zase, pa naj bo to pod toplo odejo ali ob kozarcu dobrega vina. Obvezno izklopite telefon in objemite svoje najdražje," so člani zasedbe Leonart zapisali ob objavi video posnetka.
{facebookpost}https://www.facebook.com/leonartband/videos/1300712736781969/{/facebookpost}
Igralec Jurij Drenešek, ob poplesavanju na skladbo Firestrater skupine The Prodigy, sporoča: "Samo piči, boli te, saj si doma. Naj se ti meša!"
{embed_youtube}{/embed_youtube}
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta