(VIDEO) Slavni youtuber pretresel svoje sledilce: "Če gledate ta posnetek, sem že mrtev"

D.Ži
06.09.2024 09:42

Rak se je razširil hitreje, kot je pričakoval. Ker je želel s sledilci stik ohraniti vse do konca in še dlje, so zadnji posnetek objavili šele po njegovi smrti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Paul Harrell se je svojim sledilcem na Youtubu oglasil po smrti. 
Profimedia

Youtuber Paul Harrell iz Oregona, ki je zaslovel z objavljanjem recenzij strelnega orožja, je umrl po bitki z rakom trebušne slinavke v starosti 58 let.

Paul, ki mu je na YouTubu sledilo več kot 1,1 milijona ljudi, se je odločil objaviti video, v katerem je svojim oboževalcem sporočil, da je umrl. Video z naslovom "I'm Dead" (Mrtev sem) je posnel 20. decembra 2023 na istem mestu, s katerega je pred tem svojim sledilcem sporočil, da boleha za rakom trebušne slinavke, uredniku Bradu Nelsonu pa je naročil, naj video objavi po njegovi smrti.

"Iskreno se opravičujem za odhod"

"Če me gledate, to pomeni, da sem mrtev. Rak se je razširil hitreje, kot sem mislil," je dejal, nato pa je pojasnil podrobnosti svojega boja z boleznijo in se opravičil sledilcem.

"Iskreno se opravičujem za odhod. Upal sem, da bom v tej obliki nadaljeval naslednjih 10 ali celo 15 let. Tudi ko so mi postavili diagnozo, sem upal, da bomo tukaj še vsaj dve ali tri leta, a dobil sem le nekaj mesecev. Opravičujem se in zaradi tega se res počutim, kot da sem vse razočaral," je dejal.

"Mislim, da nam je večinoma uspelo. Torej, kot vedno, tega ne poskušajte doma in hvala za ogled," je sklenil posnetek, ki so si ga sledilci v samo enem dnevu ogledali več kot 3,6-milijonkrat. 

Na koncu videa je njegov brat in sodelavec Rob Harrell dejal, da je Paul želel "ohraniti svojo zapuščino in vse do konca komunicirati s svojim občinstvom".

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta