(VIDEO) Prebrali zadnje besede, ki jih je Bryant namenil hčerkam, košarkarju se je ganljivo poklonila tudi Beyonce

D.Ži
25.02.2020 09:45

Na spominski slovesnosti, ki so jo v losangeleškem Staples Centru pripravili v čast Kobeju Bryantu in njegovi hčerki Gianni, ni bilo suhega očesa.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Legendarni Michael Jordan med svojim zelo čustevnim govorom.
Reuters

"Tukaj sem, ker imam rada Kobeja, in to je ena njegovih najljubših pesmi. Začela bom znova, a si želim, da to naredimo skupaj. Da pojete tako glasno, da sliši vašo ljubezen," je dejala Beyonce pred izvedbo pesmi XO na spominski slovesnosti, posvečeni Kobeyju Bryantu in njegovi hčeri Gianni, ki sta življenje izgubila v helikopterski nesreči. Med zelo čustveno izvedbo skladbe Halo je pevka sporočila Vanessi, Kobejevi ženi, da bosta on in Gianna odslej njena nebeška sija. Na koncu pesmi je Beyonce poslala poljub v nebo, Vanessi pa dejala, da jo ima rada.
{embed_youtube}https://youtu.be/DtBsJajcfEo{/embed_youtube}
Beyonce je na oder stopila v zlato-rumeni obleki, ki je spomnila na barve dresa, ki ga je Kobe nosil. Dolgo sta pevka in košarkar bila prijatelja, v enem od intervjujev je Kobe povedal, da je nekoč košarko igral z njenim očetom. 
{embed_youtube}https://youtu.be/1_kX4uMnmmQ{/embed_youtube}
Na slovesnosti se je zbralo več tisoč ljudi. Organizatorji so gledalcem razdelili spored programa, na njem pa je bilo napisano tudi sporočilo, ki ga je tik pred smrtjo Kobe poslal svojim hčerkam. "Za moje hčerke: Vedite, da se sanje uresničujejo le, če marljivo delate. Vsi to vemo. Upam, da se boste iz tega večera naučile samo eno stvar - da ko vstanete zgodaj in marljivo delate in ostanete dolgo budne, ker marljivo delate, pa tudi, ko vam je zaredi utrujenosti težko delati in si želite počitka - poiščite moč in marljivo delajte še naprej. To so v resnici sanje, prave sanje. Ni pomemben cilj, ampak potovanje. Če lahko to razumete, potem boste razumele, da se vam sanje ne bodo samo uresničile. Zgodilo se bo nekaj mnogo večjega. In če dekleta to razumete, potem kot vaš oče svoje delo opravljamo dobro," je nekoč napisal Kobe. 
{twitter}https://twitter.com/OmarJimenez/status/1232000301084729344?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1232000301084729344&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.index.hr%2Fclanak.aspx%3Fid%3D2159541{/twitter}
{embed_youtube}https://youtu.be/PoyhZz4vMOw{/embed_youtube}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta