(VIDEO) Moški uporabil palico, otroci jokali: Hud pretep na priljubljenem otoku, kamor zahajajo tudi številni Slovenci

A.L.
25.07.2024 12:31

Napadeni moški je med pretepom poskušal pobegniti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Tenerifi veljajo za nadvse priljubljeno turistično destinacijo, ki si jo za svoj poletni oddih izberejo tudi mnogi Slovenci. Te dni je dogajanje na eni od tamkajšnjih plaž zaznamoval pretep, v katerem je eden od udeležencev uporabil celo palico.

Do incidenta je prišlo na plaži Los Abrigos. Tam je neki moški napadel turista, ki naj bi mu po besedah ​​prič pred tem skušal ukrasti denarnico. Osupli obiskovalci plaže so opazovali pretep, ki ga je nekdo zabeležil tudi s kamero. Napadalec naj bi bil 30-letni Nizozemec, žrtev pa 48-letni Avstralec, poroča Dnevnik.hr. Ta navaja tudi besede ene od prič, ki je povedala: "Če bi imel železno ali leseno palico, bi ga ubil."

Napadeni moški je med pretepom poskušal pobegniti, a je pri tem padel in se kotalil po skalah. Napadalec ga medtem brez prestanka tepe s palico.

Plaža je bila v času pretepa polna staršev in malih otrok, nekateri med njimi so jokali. Posredovati je morala policija, ki je napadalca aretirala. Ta naj bi jim sicer dejal, da se je odločil zakon vzeti v svoje roke. Kot poročajo tuji mediji, ga čaka psihiatrični pregled.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta