(VIDEO) Ljudje so ogorčeni in razklani: Italijanka pokazala, kako pravilno jesti pico, a mnogi se z njo ne strinjajo

D.Ži
15.04.2024 10:52

Z roko ali s priborom? Italijanka, ki sledilce poučuje o lepem vedenju, je pokazala, kako bi se morali lotiti najslavnejše italijanske jedi, a mnogi so skeptični.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Z roko ali s priborom? Večina sledilcev priljubljene bontonologinje s prsti ne bi šarila po pici. 
Profimedia

Italijanka Elena Tarantola je priljubljena avtorica digitalnih vsebin, ukvarja se z bontonom, na svojem Instagram profilu pa je pred dnevi objavila viralni video, v katerem je pokazala, kako pravilno jesti pico. S svojim nasvetom je marsikoga presenetila.

Najprej je pokazala napačen način, to je rezanje pice na kose, nato pa je razkrila pravi način tako, da je vzela kos pice, ga zložila in pojedla.

S posnetkom ji je uspelo razklati celo same Italijane, saj nekateri trdijo, da je njen način pravilen, drugi pa se zgolj zgražajo.

"Samo na pikniku lahko pico ješ tako, da jo držiš v roki. Če je na mizi jedilni pribor, ga raje uporabi, tokrat se ne strinjam s tabo," ji je napisal eden od sledilcev. "Sem iz Neaplja, pico vedno jem z vilicami in nožem", "Kaj pa, če si ne želim umazati rok?" in "Pice ne daš v roke, če si v restavraciji" je le nekaj komentarjev.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta