(VIDEO) Jezus, Neda! Legendarna pevka se je na pragu 70-ih poleg Slovenca povsem razpela

D.Ži
24.06.2020 07:46

Ena najbolj znanih žensk na Balkanu je oko vrgla na postavnega slovenskega glasbenika. In kdo bi ji zameril ...

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Promo/instagram

Nekoč je izjavila, da ima "pešn for fešn", torej strast za modo, mi pa dodajmo, da je kot dobro vino. Vsako leto le še boljša in strastnejša. Neda Ukraden bo čez dva meseca dopolnila okroglih sedemdeset let in je, kot pravijo njeni oboževalci, še vedno prava raketa. Niza uspešnico za uspešnico, hkrati pa dih jemlje s svojim brezčasno zapeljivim in seksi videzom. Tokrat je večna Neda oko vrgla na postavnega in na področju nekdanje skupne države zelo priljubljenega Slovenca. In razumemo jo.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CBTCoaJAYNq/{/instagram}
Luka Basi je v zadnjih letih res pritegnil veliko pozornosti, tokrat pa ga je med poziranjem za uradne promocijske fotografije zasenčil legendarni dekolte. Neda si je namreč omislila obleko v slogu sicer le dvajset let mlajše Jennifer Lopez, ki je znana po tem, da rada stavi na izrazito globoke dekolteje, tudi do popka, in izreze, ki včasih segajo skoraj do pazduhe. 
{embed_youtube}https://youtu.be/QUWdvM9blbE{/embed_youtube}
Koliko energije se skriva v Nedi, priča podatek, da je tekom mučnega obdobja koronske samoizolacije začela pisati knjigo, v enem od intervjujev pa je dejala, da je ženska povsem brez silikonskih vsadkov in lepotnih posegov ter da svoj mladosten videz pripisuje genetiki in napornim treningom. Ji verjamemo? Pravi, da veliko plava in igra tenis, za redne obiske telovadnic in fitnes centrov pa ji zmanjka časa. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/CByXkD8h9Wu/{/instagram}
27-letni Luka Basi je nad sodelovanjem več kot vzhičen. Posnel je že več duetov, a pravi, da je Neda zagotovo največja trofeja v njegovi karieri. Spot za komad 'Ni Dubai, ni Hawaii' sta posnela na različnih lokacijah, tudi na kmetiji med balami sena in traktorji. Oba pričakujeta, da bo skladba postala poletna uspešnica. Je že na dobri poti, saj je v hipu na YouTubu zasedla prvo mesto na Trending lestvici. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/CBxG-JQhPeV/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/CBn1rznhXIB/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/CBi52_XhFgj/{/instagram}
{instagram}https://www.instagram.com/p/CBSlGTYhXgk/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta