(VIDEO) Alicia Keys se je na grammyjih poklonila Kobeju Bryantu in gledalce spravila v jok

D.Ži
27.01.2020 09:35

Podelitev prestižnih glasbenih nagrad je zasenčila tragedija.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Podelitev grammyjev, najpomembnejših ameriških glasbenih nagrad, je minila v senci helikopterske nesreče, v kateri sta življenje izgubila košarkarski as Kobe Bryant in njegova 13-letna hči, z njima pa še sedem drugih ljudi. Številne zvezde so se legendarnemu športniku med prireditvijo poklonile in se od njega poslovile. Vzdušje bilo še toliko bolj boleče, saj je podelitev potekala v areni Staples Center, v kateri je Kobe doživel svoje največje športne uspehe. Pevka Lizzo je svoj nastop posvetila njemu in dejala, da nocoj poje za Kobeja.
{embed_youtube}https://youtu.be/SNcDwRn_nCE{/embed_youtube}
Zelo čustven govor je imela Alicia Keys, ki je mnoge ganila do solz. "Los Angeles, ZDA in svet so izgubili junaka. Stojimo tukaj,  v hiši, ki jo je Kobe zgradil, zlomljenih src," je začela pevka, ki je nato izvedla a capella različico pesmi  It's So Hard to Say Goodbye to Yesterday ob spremljavi Boyz II Men, glasbenikov rojenih v Filadelfiji, tako kot Bryant.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta