Veseli dnevi: Hči Karla Erjavca se je poročila s 53-letnim milijonarjem

D.Ži
23.11.2020 09:30
Lepa Eva Erjavec, svoj čas zelo opazna uporabnica družbenih omrežij, je večno zvestobo obljubila poslovnežu Andreju Marčiču.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Veseli dnevi v družini Erjavec. Nekdanji minister ter nekdanji in najverjetnejši novi predsednik stranke Desus  Karl Erjavec se na politično prizorišče očitno vrača skozi velika vrata, v novo obdobje življenje pa je stopila tudi njegova čedna hči. Po pisanju slovenskih medijev se je markantna Eva Erjavec poročila z več kot uspešnim poslovnežem Andrejem Marčičem

🎓💐

Objavil/a Eva Erjavec dne Sreda, 12. junij 2019

#best #daddy #intheworld

Objavil/a Eva Erjavec dne Nedelja, 01. marec 2015

Eva, novopečena raziskovalka in asistentka na ljubljanski ekonomski fakulteti, je svoj čas na družbenih omrežjih bila precej bolj aktivna kot danes. 53-letni Maričič je direktor podjetja Marand, ki je državno birokracijo vrsto let zalagalo z računalniško opremo. Pred leti se je, kot piše Reporter, z  lobistom Božom Dimnikom lotil tudi izdelave in prodaje jaht. Erjavčeva hči se je torej poročila z milijonarjem.

Med brskanjem po tabloidih na njeno ime naletimo kar nekajkrat, med drugim so jo povezovali tudi z nogometašem Sebastjanom Cimirotićem in celo glasbenikom Janom Plestenjakom, javnost pa je na družbenih omrežjih nekajkrat vznemirila z objavami, polnimi prizorov življenja na veliki nogi. 

Šampanjca te pa na faksu ne naučijo odpret 😂🙈 #diplomiranaekonomistka

Objavil/a Eva Erjavec dne Četrtek, 01. september 2016
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta