V službi? Ta ženska zasluži četrt milijona letno samo s tem, da slika svojo ...

D.Ži
18.07.2019 09:42

Natalia Garibotto vsak dan v fitnesu preživi tri ure in gara zato, da bo njen paradni del telesa še naprej ostal v vrhunski formi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Brazilska zvezdnica Instagrama Natalia Garibotto letno zasluži okoli 270 tisoč evrov samo s tem, da na družbenih omrežjih objavlja fotografije svoje zadnjice. Kot pravi, po vsaki objavi dobi tudi nekaj poročnih ponudb. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/By-6KnbHO4S/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Na Instagramu ji sledi 1,3 milijona ljudi, ki komaj čakajo na njeno naslednjo seksi objavo, ženitne ponudbe pa spadajo med manj čudna sporočila, ki jih prejema. Kot je 26-letnica razkrila medijem, je nek moški želel kupiti vodo, v kateri se je kopala.
Preden je postala Instagram model, je Natalija zaključila študij ekonomije in podjetništva v Miamiju, poskušala pa je delati tudi kot nepremičninska agentka. Pohvali se, da s poziranjem za Instagram zasluži mnogo več.
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bz0hMjJnnh0/?utm_source=ig_embed{/instagram}
"Vesela sem, ker navdihujem moške in ženske k temu, da gredo vsak dan v telovadnico, da delajo in služijo. To mi jemlje čas, a res morate vložiti veliko truda in časa v to, da bi vaš profil na Instagramu rasel in da bi ljudje bili angažirani. Niti ni ključno to, da delate veliko, temveč da ste pametni. Sodelovanja z novimi znamkami in dolgoročna sodelovanja, ki redno prinašajo prihodke, so zelo pomembna," trdi in dodaja, da danes za eno sponzorirano objavo dobi tudi do 5000 dolarjev. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BwnBl97lkbO/?utm_source=ig_embed{/instagram}
Instagram ni njen edini vir prihodka, saj vlaga tudi v delnice in nepremičnine, v prodajo je poslala tudi svojo lastno linijo olj za sončenje. Da bi njena zadnjica še naprej bila videti popolno, vsak dan na fitnesu preživi tudi do tri ure. "Ostanite zvesti sebi. Ljudje mislijo, da morajo fotografije objavljati zaradi všečkov, a vsak je drugačen. Kar je dobro za enega, ni nujno dobro za drugega," je sklenila. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/Bz-01jZnfKG/{/instagram}

 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta