(TOTI LIST) Imamo ga - magnetogram vladne dopisne seje o Janševem rekordu

Janez Trump
09.11.2020 09:21
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Kakšen uspeh, kakšen odmev! Predsedniku slovenske vlade Janezu Janši je v sredo uspelo nepredstavljivo, postavil je namreč prav poseben rekord, ki je močno odmeval tudi v tujini – če je slovenski premier še v ponedeljek do poldneva objavil več kot 40 tvitov, je dva dni kasneje po podatkih ajdovske agencije Jazbar do 9.22 objavil neverjetnih 37 sporočil na temo ameriških volitev!

Premierjevo vsebino so v tujini komentirali tako ugledni posamezniki kot pomembne institucije, kar je našo državo v mednarodni skupnosti vnovič postavilo v družbo najnaprednejših demokracij na svetu. Da je naš predsednik vlade odprt politik, da je naredil za državo več kot Primož Roglič, da smo državljani lahko ponosni nanj, so med drugim poročali tuji mediji.

Koalicijski partnerji Janševega mednarodnega uspeha zaradi spopadanja z epidemijo niso uspeli komentirati v osrednjih medijih, tega ni storil niti predsednik države Borut Pahor, so pa vse skupaj predebatirali na daljavo, preko twitterja, kamor namerava v prihodnje vlada še bolj preusmerjati svoje komuniciranje. Vsebino zadnje dopisne seje Janševe vlade, ki dokazuje tudi, kako enotna je naša koalicijska ekipa v boju proti novemu koronavirusu, tako za vse tiste, ki ne spremljate dogajanja na twitterju – predvidevamo, da vas ni malo -, v nadaljevanju objavljamo v celoti.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta