Tony Cetinski publiko pretresel z novico, da bo zamenjal poklic. Bo uspešen?

Za. B.
14.08.2020 12:47

Tony Cetinski, hrvaški glasbenik, ki je močno priljubljen tudi pri slovenskih poslušalcih, zapušča svojo cono udobja. Doslej je "plaval" v bazenu romantičnih balad in predvidljivega popa. Zdaj se podaja na odprte vode, postal bo namreč - didžej.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Sašo Bizjak

Veliko novico je sprva objavil kar na družbenih omrežjih, kjer se lahko pohvali s precej veliko bazo sledilcev. Med fotografijami na Instagramu je namreč priobčil tudi vabilo na novo serijo koncertov, ki pa bodo drugačni od doslejšnjih. Nastopil bo namreč kot DJ TonyC"Po več kot uspešnem začetku moje turneje pot nadaljujemo še proti Dalmaciji," je zapisal Cetinski in oboževalcem sporočil, da bo v nedeljo nastopil tudi v hotelu v Novalji.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CDqTtSHD-un/{/instagram}
Ob razkritju je bil deležen več sto všečkov, sporočil podpore in vzpodbudnih komentarjev. "Kaj razen 'bravo' sploh naj rečem. Uživajte v tem, kar počnete, ker vam gre odlično od rok," mu je med drugim zapisal eden od sledilcev.
{instagram}https://www.instagram.com/p/CDwZIYXjj97/{/instagram}

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta