Ste se tudi vi sinoči razjokali ob Masterchefu?

Denis Živčec Denis Živčec
01.06.2017 09:11

Tekmovanje v najbolj znani televizijski kuhinji iz tedna v teden postaja vse bolj čustveno.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Že dolgo v kakšni slovenski kuhinji ni teklo toliko solz, kot v Masterchefu, kjer najboljša četverica kandidatov ne doživlja le tekmovalne drame, temveč tudi čustveno. Prav poseben izziv so televizijci sinoči pripravili Salome, Elvisu, Luciji in Sari. V veliki škatli, v katero so na začetku oddaje tako začudeno zrli, ni bilo nenavadnih sestavin, ki bi jih morali spremeniti v jed. V škatli so bili ljudje. Njihovi sorodniki in prijatelji, ki so jim nato v košarice, po svojem okusu, naložili nekaj sestavin in jih poslali v kuhinjo.

A kuhanje tokrat niti ni bilo najbolj zanimiv del oddaje.

Salome, ki jo iz oddaje v oddajo spoznavamo v bolj čustveni luči, je v studiu obiskala najboljša prijateljica Nataša. Razveselila se je je, a to ni bilo glavno presenečenje. Televizijci so želeli, da bi Salome v oddaji obiskala mama. Še posebej zato, ker je tekmovalka v minuli oddaji povedala, kako zelo si želi, da bi ta bila ponosna nanjo. Ideja z mamo v Ljubljani se sicer ni izšla, je pa mama z Raba Salome pozdravila preko zvočnega posnetka.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta