Bolečina z nasmehom: Tako je za preživetje garala Salome

Denis Živčec Denis Živčec
02.05.2017 12:24

O iskrenosti in nikoli končanih bitkah. Življenju med bliščem zabav in čiščenjem stranišč. In ženskah, ki so se, kar kuha v Masterchefu, končno postavile na njeno stran.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Salome je ena tistih oseb, ki v trenutku pritegnejo pozornost. Markantna, vselej urejena od glave do pet, včasih tudi glasna. In zadnje čase, še posebej kar so se začela njena ženska leta, vse bolj damska. Kar sodeluje v Masterchefu, kjer se s sabo in sotekmovalci bori kot levinja, jo spoznavamo v povsem novi luči. Nekdanja kraljica razvpitih ljubljanskih zabav iz tedna v teden žanje vse več simpatij gledalcev, ki se jih je dotaknila njena rahločutnost. Da, Salome tudi joče. In ne molči, kadar začuti, da se jo postavlja na stranski tir. Ker ji je jasno, da nanj zagotovo ne sodi. Kako dolgočasna bi bila slovenska scena brez originalne, visokorasle dame, ki je družbeno pojmovanje spola zrelativizirala že v času, ko se je o LGBT-temah govorilo le šepetaje in je mavrica žarela le po kleteh. Nazadnje smo Salome srečali na portoroški podelitvi viktorjev. Blestela je v ekstravagantni obleki Boštjana Polanca. Tam je nastal tudi ta kratki pogovor z njo. Brez filtra.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta