Srbski igralec umrl ženi v rokah: "Mislila sem, da se šali ..."

D.Ži
11.11.2019 12:39

Branislav Petrušević Petrući je letos praznoval 40 let umetniškega ustvarjanja. Njegova pot se je sklenila v domači hiši.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Srbski igralec Branislav Petrušević Petrući je v 65-letu starosti umrl na svojem domu. Kot pišejo srbski mediji, je izdihnil ženi v naročju. 
Žena Neda, s katero je bil poročen več kot 30 let, je za Blic v solzah opisala zadnje minute njegovega življenja. Do zadnjega je upala, da mu bo rešila življenje. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4qLCg9pI9k/{/instagram}
"Zvečer mu je postalo slabo. Bil je na praznovanju slave, slišala sva se in rekel mi je, da se bo vrnil v stavnico. Tam je pogosto stavil. Rekel je, da je preveč pojedel in da mu nekaj ni prav dobro delo. Takrat je padel v nezavest in prebledel. V stavnici so poklicali nujno zdravniško pomoč. Reševalci so prišli in ugotovili, da ima normalen krvni tlak. Nato so odšli, on pa se je vrnil domov. Rekel je, da mu je nekaj obležalo v želodcu, zato sem mu dala sodo bikarbono. Ko se je zjutraj prebudil, je bilo vse v redu," pripoveduje Neda za Blic. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/B4pnwTMpbbZ/{/instagram}
"Malo po tem, ko je vstal, je potarnal, da se mu vrti v glavi. Vprašala sem, če ga kaj boli, pri tem sem mislila na težave s srcem. Odkimal je. Prosil me je, če mu zmasiram vrat, ker ga boli. Nekaj ur kasneje sva sedela drug ob drugem, se smejala in božala. Nekaj sem mu brala. Težko je začel dihati in se dušiti. Tako zelo rad je igral, da sem mislila, da se šali kot vsakič do zdaj. Komik nas je vsak dan vlekel za nos," je dodala. Kmalu je ugotovila, da se ne šali. "Začel je postajati vijoličast. V nekem trenutku je nehal dihati. Takoj sem ga začela oživljati in poklicala otroke, ki so bili v hiši. Začel se je hladiti in postal rumen. Poklicali smo rešilca, a po moji oceni je bil takrat že mrtev. Dvajset minut so ga oživljali, a niso vrnili življenja vanj. Bil je mrtev. Ne morem verjeti, da ga več ni," pravi užaloščena in pretresena žena. 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BBLJP9VmQxH/{/instagram}
Petrući je letos praznoval 40 let svojega umetniškega ustvarjanja. Igral je v številnih predstavah, med drugim tudi v "Tito u raju", "Boj na Kosovu", "Kladionica – naša najrazvijenija privredna grana", "Brze pruge" in Vikend akcija". Sodeloval je tudi z beograjskim radiem in številnimi zvezdniškimi imeni, tudi z Lepo Breno, Miroslavom Ilićem in Tomom Zdravkovićem.
{instagram}https://www.instagram.com/p/BkBTlJEgAzD/{/instagram}
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta