Škrbasta: Kaj se je v resnici zgodilo v ustih Demi Moore?

D.Ži
16.06.2017 08:52

Priljubljena igralka je z objavo brezzobe fotografije pošteno vznemirila svoje oboževalce.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Fotografija škrbaste Demi Moore, ki jo je ena največjih hollywoodskih zvezdnic pokazala med gostovanjem v oddaji Tonight z Jimmyjem Fallonom, je vznemirila gledalce. Ne toliko zaradi misli, da se igralka naokoli sprehaja z umetnimi zobmi, temveč zaradi domnevnega vzroka izpada.

Demi, ki je v svoj mladostni videz skozi leta investirala že krepko čez pol milijona dolarjev, namreč trdi, da sta ji sekalca izpadla zaradi stresa. "Z veseljem bi vam povedala, da sem ju izgubila pri deskanju ali čem drugem razburljivem, a zdi se mi prav, da povem po resnici," je dejala. Razlog izgube zob naj bi bil stres, ki ga nežna zvezdnica ne prenaša prav dobro. Zobe je začela izgubljati že pred leti, nekaj jih ji je izpadlo že leta 2010. Gledalci se zdaj sprašujejo, ali lahko kaj takega doleti tudi njih, glede na to, da je življenje običajnih smrtnikov precej bolj stresno od zvezdniškega.

Ameriški tabloidi so medtem poklicali nekaj med zvezdami priljubljenih zobozdravnikov in preverili, kaj se je v Demijinih ustih resnično zgodilo. Zobozdravniki so si enotni - zgolj zaradi stresa, zobje čeljusti ne zapustijo. Lahko pa stresne in pritiska polne situacije pripeljejo do poškodb zob. Napet človek lahko, tudi nevede, škrta z zobmi ali med spanjem močno stiska čeljusti. Stres oslabi tudi odpornost telesa in s tem olajša delo bakterijam v ustih, ki se lahko polotijo obzobnih tkiv.
​Ali si je Demi zobe le nalomila, poškodovala, ali pa je postala žrtev paradontoze, ne vemo. Vemo pa, da nam je bolj všeč brez večjih mankov v ustih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta