Preskočimo 2019: To so filmi, ki se jih veselimo v letu 2020

GR.G.
27.12.2018 22:38
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Gal Gadot
Clay Enos

Ljubitelji filmov se, čeprav še nismo zakorakali niti v leto 2019, že spogledujejo z letom 2020 in v koledarju označujejo izide najpomembnejših filmov, ki jih mnogi že danes označujejo za velike uspešnice. Prihaja težko pričakovano nadaljevanje Wonder Woman 1984, ki ga je na Instagramu napovedala tudi glavna igralka Gal Gadot. "Že snemanje prvega filma je bilo neverjetno, tokrat pa še bolj posebno. Ponosna sem na skoraj 1000 člansko ekipo, s katero smo delali na štirih zelo različnih lokacijah na treh celinah." 
{instagram}https://www.instagram.com/p/BrvQoyHlVN1/{/instagram}
Tudi 25. nadaljevanje sage o agentu njenega veličanstva Jamesu Bondu 007 bo v kinematografe prišlo čez dve leti. Igralec Daniel Craig je že večkrat izpostavil, da bo to njegov zadnji Bond, Dominic West pa je bil medtem zelo glasen in predlaga, naj tajnega agenta v prihodnje igra transeksualni igralec. Za Sunday Times je povedal: "Transeksualni James Bond bi lahko bil zanimiv." Ni pa bil 46-letnik navdušen nad tem, da bi Bonda igrala ženska, saj meni, da je v vlogi veliko tipično moških elementov. 

Daniel Craig
Margot Robbie
Nn
Hitri in drzni 6
Kraljica zla v podobi Angeline Jolie.
Cenex
Tom kot pilot Maverick v Top Gunu leta 1986.
Dokumentacija Stopa
O nadaljevanju Avatarja je režiser James Cameron sanjal že od leta 2006. 
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta