Polesov šov: Med snemanjem so potrebovali zdravniško pomoč

Katja Štingl
17.08.2018 06:33
Kaj je lahko boljše kot to, da je tvoja misija, da ljudem izpolnjuješ najbolj skrite želje in jim s tem polepšaš dan ali celo spremeniš življenje? Voditelj širokega nasmeha in odprtega srca, Peter Poles, s svojo ekipo oddaje Dan najlepših sanj počne prav to. Jeseni se s polno malho pozitivne energije že peto sezono zapored vrača pred kamere, vi pa pred zaslone - z robčki v rokah.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Aljoša Kravanja/POPTV
Že peto leto ljudem uresničujete sanje. Najbrž je pisem ogromno. Sodelujete pri izbiri, komu jo boste uresničili?
Oddaja je res živa. Izbrana oseba ne ve, kaj jo čaka, prav tako vi ne veste, kakšen bo njen odziv, kako se bo obnašala. Pripravljen je treba biti na vse.
»Kakšna je vaša želja?«
Se vam je že zgodilo, da ni bila prava?
Veliko želja je zelo nabitih s čustvi, sploh če gre za takšne, ki vključujejo daljne sorodnike ali ljudi, ki so jim blizu in jih niso videli že leta. Za nekatere so celo mislili, da so že pokojni. Človek lahko na vaši zofi doživi tudi šok in telo reagira po svoje. Ste pripravljeni na to?
Koliko časa v povprečju traja, da vam uspe izpolniti vse pogoje za uresničitev želje?
Ampak Peter, če smo iskreni, izbrani osebi ljudje okoli nje prikrivajo resnico, če ne že kar lažejo, z vašo ekipo vred. Seveda gre za nedolžne laži, pa vendar, je težko obdržati skrivnost?
Zgodbe so precej intimne. So se vam Slovenci hitro odprli?
Kako pa osebno doživljate zgodbe ljudi? Kot voditelj morate ohraniti neko zdravo distanco, a še vedno smo vsi samo ljudje. Kako ohranite mirno kri, medtem ko se nekdo pred vami povsem čustveno zlomi in joče? Večinoma od ganjenosti, a vendarle, čustva so intenzivna in nalezljiva.
Najbrž oddajo marsikdo primerja z Šovom Rudija Carrella, nemško oddajo, ki se je še kako dobro spomnimo otroci osemdesetih.
In to je tudi tisto, kar ste si želeli. Kot ste že večkrat izpostavili, ustvarjati oddajo, kjer bo vsebina narekovala obliko. V tej voditeljski vlogi vas gledalci spoznajo s povsem druge plati in v drugačni luči. Resnega. Moram reči, da vam kar pristaja. Kako pa je resnega Petra Polesa sprejela publika?
Vidom Valičem
Z oddajo dajete res dober zgled. Da so sanje uresničljive, če si jih upamo povedati na glas, in da lahko nekomu polepšamo dan ali celo spremenimo življenje, če mu znamo prisluhniti in narediti kaj za to. Mislite, da z oddajo vplivate na ljudi, da koga presenetijo kar tako, sami od sebe, brez oči kamere?
Tudi sami presenečate ljudi okoli sebe?
Kako pa se sami pustite presenetiti?
Intervju je bil objavljen v reviji STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta