Natalija Gros: Smrt najbližjega me je na neki način resetirala

Agata Rakovec Kurent
18.05.2018 06:27
Včasih je bila kraljica športnega plezanja, danes pa se prav kraljevsko suče po plesnem parketu. Navidez krhka svetlolaska se je po težki življenjski preizkušnji umaknila od oči javnosti in se posvetila hčerki Eli, plesni šov pa jo je premamil, da se je vrnila – močnejša kot kadar koli prej. Poklepetali smo z eno najresnejših kandidatk za zmago v oddaji Zvezde plešejo, z Natalijo Gros.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
S soplesalcem Miho sta se odlično ujela na plesnem parketu in tudi sicer.
POP TV
Natalija, sta si plezanje in ples v čem podobna oziroma sorodna?
V tekmovalni karieri ste vrhunec dosegli leta 2008, ko ste v Parizu osvojili naslov evropske prvakinje v balvanskem plezanju in kombinaciji. Kakšni so spomini na tisto obdobje?
Plezanje je odličen šport za razvoj otrokovih gibalnih sposobnosti
. Razmišljate, da bi hčerko Elo vpisali na tovrstno vadbo ali ste jo morda celo že?
Povabilo v šov Zvezde plešejo ste dobili, ko sta se s hčerko odpravljali na morje. Ste takoj privolili ali ste si vzeli čas za razmislek? Kakšno plesno predznanje ste prinesli v oddajo?
Sta s soplesalcem Miho v tem času postala prijatelja?
Kot vrhunska športnica ste vajeni zmagovati. Ste v šovu startali na zmago?
Strokovnjaki pa tudi anonimneži na spletnih forumih vas uvrščajo v krog favoritov. Dobite kakšno pismo podpore? Vas ljudje kdaj pohvalijo na ulici?
Sodnika in sodnici v oddaji so si značajsko zelo različni, nekateri so tudi precej bolj strogi od drugih. S katerim izmed njih bi popoldne najraje spili kavo, ker menite, da bi se najbolj ujela oziroma bi si imela največ povedati?
Pogosto slišimo, kako (časovno in fizično) zahteven projekt je sodelovanje v šovu. Kako je videti vaš teden?
Kamere vam sicer niso tuje. Zanimivo je, da ste moža spoznali, ko je o vas snemal dokumentarni film. Sta se zaljubila med snemanjem?
Vaš pokojni mož, režiser Jure Breceljnik, je bil eden najizvirnejših filmskih glasov svoje generacije. S pomočjo prijateljev ste dokončali njegov zadnji film Zadnji ledeni lovci in ga posvetili vajini hčerki Eli. Vidite v hčerki veliko Jureta? Ji pripovedujete o njem?
Da ste borka, je več kot očitno. Po moževi smrti ste ostali sami z dojenčico, diplomirali, nadaljevali Juretovo delo, uspešni ste v službi ... Ste morda v tem obdobju tudi sami spoznali, kako močni ste v resnici?
(nasmešek)
Intervju je bil objavljen v reviji STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta