Na nemških letalih bodo vrteli Umekov tehno

M.R.
31.05.2017 17:07

Potniki, ki bodo od junija dalje leteli z nemško letalsko družbo Lufthansa, si bodo lahko polet krajšali s poslušanjem glasbe najbolj prepoznavnega slovenskega DJ Umeka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Umek je z Lufthanso partnerstvo sklenil že pred dvema letoma, saj največ leti prav z njenimi linijami, zdaj pa se je nemška družba odločila, da potnikom ponudi tudi njegov ekskluzivni miks, ki bo na voljo poleg skladb svetovnih superzvezdnikov, kot so Coldplay, Lady Gaga, Radiohead in tudi Beethovna.
Lufthansin regionalni direktor Bernhard Wodl je ob tem dejal, da se trudijo potnikom ponujati raznoliko in privlačno zbirko multimedijskih vsebin. "Veseli smo, da imamo od junija naprej na 200 medcelinskih letih priložnost potnikom ponuditi tudi glasbo po izboru izjemno priljubljenega Umeka," je še povedal.
Umek pa je ponosen, da je lahko Lufthansin ambasador. "Eden mojih glavnih ciljev je elektronsko glasbo približati čim večjemu številu ljudi in sedaj se imam priložnost predstaviti milijonom potnikom. Če bi mi kdo dvajset let nazaj rekel, da bodo ljudje na letalih poslušali tehno, bi se mu smejal, ampak danes je to resničnost. In poslušajo MOJ tehno!

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta