Mojca Stropnik: "Miro me doslej še ni spravil ob živce"

Agata Rakovec Kurent
14.05.2018 06:53
Na klepet smo povabili žene in življenjske sopotnice prvakov tistih strank, ki jim javnomnenjske raziskave v trenutku nastanka članka napovedujejo zelo verjeten preboj v državni zbor. Razen dveh izjem, žene Janeza Janše in partnerke Luke Mesca, so se izbrane gospe z veseljem odzvale našemu vabilu. Začenjamo z Mojco Stropnik.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Predsednik vlade Miro Cerar s partnerko Mojco Stropnik.
Nebojša Tejič/STA
Miro Cerar,
Mojco Stropnik
Z gospodom Cerarjem sta se zbližala, ko je bil on že predsednik vlade. Na začetku zveze najbrž kamere in fotoaparati niso najbolj dobrodošla družba. Kako ste se privadili medijski pozornosti, ki spremlja vašega izbranca, in kako dolgo sta se lahko »skrivala« pred javnostjo?
Neka anketa je pokazala, da Slovenci med vsemi evropskimi moškimi opravijo največ gospodinjskih del. Pri katerem gospodinjskem opravilu je vaš partner najbolj spreten in čemu se raje izogne?
Kako se predsednik SMC znajde za štedilnikom? Se, glede na to, da je vegetarijanec, kdaj loti priprave mesa ali se mu izogiba tudi kot kuhar?
Je vaš življenjski sopotnik dober v kakšnem športu ali se bolje znajde kot navijač?
V politiki je pomembna tudi osebna urejenost. Je vaš izbranec eden tistih moških, ki prisegajo le na glavnik in dezodorant, ali uporablja parfum, in če ga, katerega?
Katero njegovo osebnostno lastnost najbolj cenite in katera vam gre morda kdaj tudi na živce?
Kaj najraje počneta v prostem času?
Intervju je bil objavljen v majski številki revije OBRAZI, v kateri najdete tudi pogovor z ženo Karla Erjavca, Marjana Šarca, Mateja Tonina in Dejana Židana.
{obrazi}{/obrazi}
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta