Maja Keuc iz Stockholma sporočila veselo novico

Denis Živčec Denis Živčec
23.05.2017 09:56

Veselo pričakovanje priljubljene slovenske pevke na daljnem severu doseglo vrhunec.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ko je Maja Keuc po svojem odmevnem nastopu na Evroviziji v Düsseldorfu sporočila, da odhaja na glasbeni študij v Rotterdam, so nekateri že slutili, da jo prav pogosto v bodoče doma ne bomo več videvali. Slutnjo je potrdila novica, da je ljubezen Majo odpeljala v Stockholm, piko na i slovesu je dodala priljubljena pevka sama, ko je v intervjuju za Večer dejala, da se v Slovenijo najbrž ne bo nikoli več preselila.

Če so se Majini slovenski oboževalci z njenim življenjem v švedski prestolnici medtem nekako sprijaznili, pa je odprto ostajalo vprašanje, kaj Maja v Stockholmu, razen, da je srečno zaljubljena v svojega čednega šveda Jonaha Nilssona, sploh počne. Da snema nov album, nam je v zadnjih letih morala povedati tolikokrat, da smo se začeli spraševati, ali Maja oziroma Amaya, kot je njeno mednarodno umetniško ime, morda snema celo diskografijo. Veliko je potovala, predvsem na relaciji med Stockholmom in Južno Korejo, kjer z ekipo ustvarja glasbo za nekatera največja azijska glasbena imena, nastopala je tudi v Stocholmu, celo v priljubljenem Hard Rock Caffeju. In medtem, vendarle, posnela svoj težko pričakovani album, ki ga je predstavila septembra lani. Zdaj v svet pošilja svoj prvi EP.

Maja Keuc
Facebook
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta