Kdo bo oblekel Harryjevo nevesto?

Denis Živčec Denis Živčec
29.03.2018 11:55

Ugibanja, kdo bo na najtežje pričakovani poroki leta oblekel Meghan Markle, tečejo. Prinčeva zaročenka bo očitno izbirala med britanskimi, kanadskimi in ameriškimi oblikovalci.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ni težko ugotoviti, kateri je najtežje pričakovani modni kos leta 2018. Ne, to niso pomladne ali jesenske kolekcije. Največja modna skrivnost je obleka, ki jo bo na svoj poročni dan nosila Meghan Markle, bodoča soproga britanskega princa Harryja. Pri Kate Middleton, Williamovi soprogi vojvodinji Catherine, je bilo predvidljivo. Povsem jasno je bilo, da bo soproga britanskega prestolonaslednika nosila obleko britanskega oblikovalca. In jo je. Za znamko McQueen jo je oblikovala Sarah Burton. Pri Meghan vse ni tako logično, saj je Američanka, ki je povrhu še filmska igralka, torej nagnjena k hollywoodskemu glamurju.

​Ganljiv poklon Kanadi

Malce smo zmedeni. Atraktivno 36-letnico iz Los Angelesa smo v zadnjih letih videli v vrsti oblek, pod katere so se podpisali kanadski oblikovalci. Ne po naključju, saj smo jo večkrat slišali reči, da je Kanada zaradi številnih snemanj kot njen drugi dom. Če bi nosila obleko kanadske znamke, bi to bil svojevrsten poklon državi, ki jo z britansko krono veže močna vez. Obiski, ki jih člani Windsorjevih opravljajo v Kanadi, spadajo med najpomembnejše v njihovem letu. In ne nazadnje, Kanadi, vsaj na papirju, še vedno vlada kraljica Elizabeta II. Kanadska obleka bi bila lep poklon britanskim bratom na oni strani luže.

Profimedia
Profimedia

Hollywoodski blišč ali avstralska eleganca

Marcheso nosi dolga vrsta hollywoodskih zvezdnic, od Jennifer Lopez do Penelope Cruz, Selene Gomez, Halle Berry in Eve Longorie. Je znamka dovolj dobra tudi za soprogo britanskega princa? Da je še bolj pestro, se je oblikovalka Misha Nonoo rodila v Bahrajnu, odraščala je v Londonu, se šolala v Parizu in srečo iskala v New Yorku.
Z vprašanjem, kaj bo nosila Harryjeva nevesta, so se ukvarjale tudi modne urednice in kritičarka pri ameriški reviji Vogue. Pravijo, da bi jo rade videle v nečem pogumnem in drznem, nečem, kar se ujema z njenim iskrivim značajem in sproščenostjo, ki pritiče dejstvu, da njen soprog skoraj zagotovo ne bo nikoli kralj. Predlagajo ji volančke ali katero od čarobnih, brezčasno romantičnih oblek, ki jih je za znamko Maison Margiela oblikoval John Galliano. Nekaj z ročno pošitim, izvezenim robom.
Uradne fotografije, ki jih je ob zaroki objavil britanski dvor, na- kazujejo, da bi Meghan lahko no- sila kreacijo, pod katero bi se pod- pisala Michael Russo in Tamara Ralph. Ta avstralska dvojica je us- tvarila čudovito obleko znamke Ralph & Russo, v kateri je Marklova blestela ob zaročencu. Napeto, skratka. Odgovor na modno enigmo leta bomo dobili najkasneje na poročni dan, 19. maja. Pred ka- merami je Meghan poročno obleko že nosila in jasno je, da se nam obeta spektakularna nevesta.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta