Kaj novega? Teh pet privlačnih prizorov iz filmov za odrasle je lahko dober posteljni navdih

D.Ži
16.01.2023 10:43

Nikar ne mislite, da si vsaka ženska v postelji želi biti zgolj pasivna. Nekatere si želijo v spalnici preizkusiti kaj novega.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Pornografski filmi niso rezervirani le za moške. Čeprav številne filmske spolne dogodivščine niso praktične ali izvedljive v resničnem življenju, lahko nekateri prizori zelo dobro služijo kot navdih za nekaj domačega posteljnega eksperimentiranja. To je nekaj prizorov, ki mikajo številne ženske. 

1. Seks pred ogledalom

Ni človeka, ki se vsaj enkrat v življenju ne bi vprašal, kako izgleda med ljubljenjem. Prav zato je ideja o seksu pred ogledalom tako mamljiva. Pogled na partnerja je vznemirljiv, a še bolj vznemirljiv je lahko pogled na strastno sodelovanje, zato ne oklevajte in uresničite to fantazijo.

2. Eksperimentiranje s seksi igračkami

Spolni pripomočki so za mnoge pare še vedno tabu tema. Kako zelo lahko taka malenkost razplamti strasti, dobro vedo ženske, ki so se že poigrale z vibratorjem ali vibracijskim  obročkom. Pripomočki lahko namreč dokazano povečajo ženski orgazem, ko jih v roke dobi partner, pa nastopi nepozaben vrhunec.

Profimedia

3. Vloga domine

Mit, da so ženske v intimnih trenutkih raje pasivne, je treba čim prej pozabiti. Ženske so v postelji zelo rade dominantne, prevzemajo pobudo in nadzorujejo svojega partnerja. Na ta način lahko uresničijo marsikatero željo in potrebo, ki se v tistem trenutku prebudi v njih.

4. Seks z zavezanimi očmi

Preveza čez oči bo preprečila predvidljivost v intimnih trenutkih. Ko ne vidite in ne veste, na katerem delu telesa bo pristal partnerjev poljub ali dotik, se vsi vaši čuti prebudijo v intenzivnem pričakovanju.

5. Seks na javnem mestu

Glavna tema mnogih filmov za odrasle. Gre za spontan in ognjevit seks na odmaknjeni plaži ali kakšnem drugem javnem mestu, ki je dovolj skrito, da partnerjema omogoči eksplozijo strasti, ne da bi to kdo videl.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta