Ivanka Trump podprla govor Oprah Winfrey

STA
09.01.2018 23:08
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ivanka Trump z očetom, predsednikom ZDA Donaldom Trumpom. 
Reuters

Hči predsednika ZDA Donalda Trumpa, Ivanka Trump, je tvitnila pohvalo na račun govora Oprah Winfrey ob prejemu nagrade za življenjsko delo na nedeljski podelitvi filmskih in televizijskih nagrad, zlatih globusov, a si s tem ni ustvarila nobenih zaveznikov, ampak doživela posmeh na družbenih mrežah.
Winfreyjeva je med drugim dejala, da je čas mogočnih moških, ki zlorabljajo ženske, potekel, njen govor pa je levico tako zelo navdušil, da so se okrepila ugibanja o njeni morebitni predsedniški kandidaturi leta 2020. Trumpova je nato sporočila, da je bil govor navdihujoč, in pozvala moške ter ženske, da stopijo skupaj in rečejo, da je čas potekel.
Washington Post piše, da ni jasno, ali ji ni nič jasno ali pa skuša rahlo zbadati svojega očeta, predsednika Donalda Trumpa, vendar pa naj bi bilo jasno, da Ivanka Trump nima nobene koristne vloge v očetovi vladi, saj v nasprotju s pričakovanji ni uspela omiliti nobene od njegovih najslabših navad. Tvit v podporo Oprah Winfrey popolnoma zanemarja zgodovino lastnega očeta, polno obtožb žensk, da jih je spolno nadlegoval ali napadal. Ivanka Trump je očeta zbodla že lani, ko je tvitnila, da verjame ženskam, ki obtožujejo republikanskega senatnega kandidata Royja Moora spolnega nadlegovanja. Takrat je še pribila, da obstaja posebno mesto v peklu za vse, ki spolno napadajo otroke. Trump je vedno trdil, da verjame Moorovemu zanikanju in ga je tik pred volitvami podprl. Ivanka Trump kasneje ni več tvitala. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta