(FOTO) Z erotičnega sejma v Gradcu: Ko šov naredi Nikki s potolčenimi koleni

Gregor Grosman Gregor Grosman
18.03.2018 10:38

Okoli Madžarke Nikki Thorne, ki je tudi v času minulih "silikonskih" trendov ostala povsem naravna, se je po zaključenem nastopu zbrala množica oboževalcev, tudi veliko slovenskih, ki so si želeli vročo spominsko fotografijo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ker je veliko na kolenih, ima potolčena kolena.
Gregor Grosman

Veliko starih znank in znancev med nastopajočimi. To je bila prva misel ob pogledu na program letošnjega erotičnega sejma Eros & Amore, ki še danes poteka v predmestju Gradca, v dvorani ob jezeru Schwarzlsee. Tradicionalna lokacija, ki jo zaradi bližine vsako leto obišče tudi veliko Slovencev, predvsem s Štajerske in Pomurja, preizkušen program z dobro pripravljenimi artističnimi nastopi ter veliko razstavljavcev, ki, kot kaže, sploh ne služijo slabo. V poznih večernih urah je namreč veliko parov prizorišče zapuščalo z vrečkami polnimi erotičnih pripomočkov, oblačil, od spodnjega perila do zapeljivih "kostumov", pa čevljev s tako visokimi petami, da jih resnično ni mogoče nositi nikjer drugje kakor v domači spalnici. 

Pred nastopom je treba preveriti, ali ima DJ pravo glasbo!
Gregor Grosman
Madžarka Nikki Thorne upravičuje rek, da se strup skriva v majhnih flaškah.
Gregor Grosman
Vedno nasmejana Nikki Thorne in ne preveč divja Lara Wild sta na zaprtem odru pokazale tudi tisto, kar na glavnem odru ni dovoljeno.
Gregor Grosman
"Se lahko slikam s teboj?" je stavek, ki ga je Nikki Thorne sinoči najpogosteje slišala.
Gregor Grosman
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta