(FOTO) Ana Roš v središče Ljubljane pripeljala nekaj novega, ko boste videli fotografije, boste ostali brez besed

A.L.
13.10.2023 14:21

Koncept Jaz by Ana Roš je mladosten, mlad prostor in je prostor za vse.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Z As boutique hotelom družina Raspopović nadaljuje tradicijo znane ljubljanske Gostilne AS.
Mediaspeed

Z odprtjem koncepta Jaz by Ana Roš in As Boutique hotela so chefinja Ana Roš in družina Raspopović v Ljubljano vnesli pridih in šarm svetovnih prestolnic in ustvarili čudovito oazo v zelenem parku in popestrili Knafljev prehod.

Z odprtjem As boutique hotela družina Raspopović nadaljuje bogato tradicijo v Ljubljani.

Jaz by Ana Ros je prostor, kjer se srečujejo različne kulture in intenzivni okusi.
Mediaspeed
Ana Roš z možem.
Mediaspeed

Koncept Jaz by Ana Roš je mladosten, mlad prostor in je prostor za vse. "Call me young dining," bi rekla Ana. JAZ ne sledi pravilom fine dininga, ravno nasprotno, spodbujajo vas, da hrano, krožnike med seboj delite in si tako pri mizi ustvarite tisti čarobni občutek medsebojne ljubezni. Tako kot delimo kruh, ki simbolizira tesne vezi in povezanost. Jaz by Ana Ros je prostor, kjer se srečujejo različne kulture in intenzivni okusi, v Jazu se pišejo nove zgodbe in hkrati oživljajo tradicije.

Kulinarična ustvarjalnost chefinje Ane Roš tako kot v Hiši Franko, restavraciji s tremi Michelinovi zvezdicami v čudoviti doline Soče, tudi v JAZ by Ana Roš temelji na lokalno pridelani hrani in lahkih okusih. Jedi v Jazu so bolj enostvne in se sledijo sezoni. Tržnica služi kot navdih, kilometri izkušenj mednarodne ekipe so zagotovilo za popoln zajtrk, kosilo ali večerjo. Elegantno in resno, malo funky, malo rock'n'roll.

Gostje na otvoritvi.
Mediaspeed
Gostje na otvoritvi.
Mediaspeed

Med jedmi je zvezda tudi Anina pašta, pašta aninega otroštva. Šalša iz istrskega paradižnika (očka Bojan predela vsako poletje približno tono paradižnika), oljčno olje Buža prvega istrskega soseda Daria in fermentirana albuminska skuta iz planine Sleme - Anina mama je vedno ponavljala, da je pašta Ana enostavno popolna hrana za vse.

Med jedmi je zvezda tudi Anina pašta.
Mediaspeet
Gostji na otvoritvi.
Mediaspeed
Mediaspeed

Z As boutique hotelom družina Raspopović nadaljuje tradicijo znane ljubljanske Gostilne AS.

Stično točko Jaz by Ana Roš in As boutique hotela pa predstavlja krasen in drugačen zajtrk v hotelu, ki je več kot le prenočišče, je izkušnja v osrčju Ljubljane. Združuje moderno udobje s čudovito estetiko. Detajli ločujejo od povprečja. Vizija Sebastjana Raspopovića je metropolitanstvo v Ljubljani. Arhitekturo je zasnoval mednarodno priznani arhitekturni biro Ofis arhitekti, notranji design pa je rezultat sodelovanja arhitektke Janje Bulc v so-avtorstvu z naročnikom Sebastjanom Raspopovićem. Koncept notranje podobe Hotela AS in Jaz by Ana Roš je eklektičen preplet historičnih stilov, mešanje high-end pohištva, vintage najdb s sodobnimi reinterpretacijami, v poglavitnem cilju ustvariti moderno a večno udobje, daleč od občutka tipskih generičnih hotelskih interierjev.

Koncept Jaz by Ana Roš je mladosten, mlad prostor in je prostor za vse.
Mediaspeed
30 prekrasno, a preprosto in okusno opremljenih sob, se ponaša z vrhunskimi vzmetnicami in svilnato posteljnino.
Mediaspeed

30 prekrasno, a preprosto in okusno opremljenih sob, se ponaša z vrhunskimi vzmetnicami in svilnato posteljnino, kopalnice so oblečene v kamen in dišijo po pariškem šiku. Sobe imajo najlepši razgled na Ljubljanski grad, skrbno načrtovana ureditev zelene okolice pa je popestrila Knafljev prehod.

Sobe imajo najlepši razgled na Ljubljanski grad, skrbno načrtovana ureditev zelene okolice pa je popestrila Knafljev prehod.
Mediaspeed
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta