Fantje na kupu: Presenetilo vas bo, kako intimni so bili The Beatles

D.Ži
12.09.2018 09:39

Legendarna skladba "Come together" (Pridimo skupaj) je nenadoma dobila povsem nov pomen.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
The Beatles so vse počeli skupaj. Tudi masturbirali. 
Reuters

Paul McCartney, legendarni 76-letni nekdanji član skupine The Beatles, je za moško revijo GQ razkril nenavadno zgodbo, ki kaže, kako zelo blizu so si bili člani nepozabne liverpoolske četverice. Bližje kot ste si kadar koli upali pomisliti. Ko jim je bilo dolgčas, so počeli marsikaj. Po besedah McCartneya, tudi masturbirali. Skupaj!
McCartney se spominja, da se je nekoč pri Johnu Lennonu zbrala manjša skupina prijateljev. "Niti se nismo napili. Pravzaprav se niti ne spomnim, ali smo tam ostali čez noč. Sedeli smo, udobno nameščeni v foteljih in nekdo je nenadoma začel masturbirati. Ostali smo sledili in storili isto," je pripovedoval v smehu.
{twitter}https://twitter.com/GQMagazine/status/1039483798940016640{/twitter}
Da bi bilo veselo drgnjenje še bolj zabavno, so se odločili med tem tu in tam zavpiti kakšno znano ime - recimo Brigite Bardot. "Pri vsakem imenu smo malce pospešili. Vzdušje je uničil le John Lennon, ko je nenadoma zavpil Winston Churchill!," nadaljuje McCartney.
Ni se zgodilo samo enkrat. "Nič posebnega. Otroci, pač. Nedolžna zabava. Nihče pri tem ni bil poškodovan. Niti Brigite Bardot," je sklenil Paul. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta