Elen Batista Štader: Vsak od voditeljev ima svoj recept preživetja

Agata Rakovec
16.04.2018 06:06
S priljubljeno voditeljico Dnevnika in novinarko dopisnico TV Koper-Capodistria smo se ob okroglem jubileju osrednje informativne oddaje pogovarjali o izzivih vodenja oddaje v živo. "Sem med tistimi Primorci, ki najbolj pogrešajo boljšo železniško povezavo, da bi prišli hitreje in udobneje domov," pravi Elen, ki se na delo vozi v Ljubljano, doma pa jo, kot pravi, čaka vse, kar jo pomirja in veseli.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
TVS/Andrej Pregelj
Vodenje Dnevnika ste začeli leta 2007. Je vaše delo s kilometrino postalo rutinirano ali pri vodenju oddaje v živo o kakšni rutini ne moremo govoriti?
Kaj je voditeljeva največja nočna mora, ki se mu lahko primeri sredi oddaje, ki teče v živo?
Kako je videti vaš dan, kadar vodite Dnevnik?
Eliza
Elija
Tanji
Aprila Dnevnik praznuje abrahama. Kako ga boste proslavili s sodelavci, kako z gledalci in v kakšni formi je po vaše naš trenutno najbolj znani petdesetletnik?
Dnevnik je imel na začetku, kar se tiče dnevnoinformativnih oddaj na televiziji, monopol, v zadnjih letih pa je dobil močno konkurenco. Zakaj, menite, ostajajo gledalci zvesti prav Dnevniku in kako se trudite biti boljši od konkurence?
Časopisi se v dobi interneta težko prodajajo kot aktualni pa tudi televizija, kar se tiče hitrosti obveščanja, ne more slediti spletu. Kako vidite prihodnost medijev? Bo Dnevnik dočakal stoletnico?
Članek je bil objavljen v reviji STOP.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta